FORMAR PART DEL CLUB

FORMAR PART DEL CLUB

Ser soci de GEN et permet aprendre i practicar els diferents esports nàutics, com ara la vela lleugera o en creuer, el windsurf, el rem, el submarinisme, la pesca esportiva, la natació o la motonàutica  entre d’altres.
La quota de soci és individual i depenent de l’edat pots ser soci sènior per als majors de 18 anys, soci juvenil en les edats entre 15 i 18 anys i soci infantil per a menors de 15 anys.
Si a tota la família us agraden els esports nàutics podeu gaudir d’un descompte familiar que pot incloure al cònjuge, i als fills  que convisquin en el domicili familiar.

SECCIÓ ESPORTIVA DE VELA
El GEN ofereix unes activitats a vela que van des de l’aprenentatge bàsic fins als entrenaments de màxim nivell per a participar en les regates de la Federació Catalana de Vela, de la Federació Espanyola o a nivell internacional.
La secció de vela compta amb un bon equip de regatistes tant en les categories infantil (O’pen BIC) i juvenil, com en la categoria sènior, i també compta amb una flota de regatistes Master (majors de 40 anys) que regategen en l’embarcació Làser (Standard i Radial).

SECCIÓ ESPORTIVA DE REM

El GEN té diferents embarcacions de rem i s’organitzen entrenaments i participacions a regates. També s’ofereixen cursos per a la iniciació i es pot gaudir de l’ús lliure de les embarcacions petites.

Mireu la presentació de la secció de rem i veureu quin ha estat el recorregut de l’equip de Llagut Català. Anima’t!! volem fer una base amb un equip juvenil potent i capaç de plantar cara a la voluntat i entrega dels millors clubs d’arreu de Catalunya.

SECCIÓ DE WINDSURF

El windsurf és tot un estil de vida. Mira la presentació i enamora’t!!

SECCIÓ ESPORTIVA DE SUBMARINISME

El Club Badia de Roses integrat dins del GEN fa sortides  i altres activitats d’escafandrisme durant tot l’any. Per participar en aquestes activitats és imprescindible la  titulació i la llicència federativa de submarinisme i/o assegurança.

SECCIÓ ESPORTIVA DE MOTONÀUTICA

Disposem d’un circuit homologat d’entrenament lliure per fer entrenaments amb jet-ski i duna rampa d’accés al mar i les facilitats per a netejar els jets al finalitzar els entrenamets a més a més de dutxes, vestuaris i les instal·lacions que tot esportista de mar necessita en acabar la sessió tècnica a l’aigua. Per a poder utilitzar-ho és requisit imprescindible disposar de llicència federativa de motonàutica.

SECCIÓ ESPORTIVA DE NATACIÓ

Els equips de natació i rem tenen un funcionament diferent en quant a la iniciació. Hi ha l’opció de fer classes particulars per a fer una iniciació i agafar el ritme d’entrenament, però el més usual és trobar un grup on l’horari s’avingui amb les teves necessitats i fer una prova per a veure si hi encaixes i si pots seguir el ritme. Hi ha grups de tots els nivells!!!

És una de les seccions que més ha crescut. Hi ha més de 50 nedadors entre les diferents franges horàries d’entrenaments (matins i tardes). A partir dels pre-benjamins ja van a competir arreu de la comarca, però les marques que estan aconseguint els nedadors són molt esperançadores i esperem que en breu arribin a ser dels millors catalans.

A més a més, cada any s’organitza la Travessia de natació durant el mes d’agost on hi ha dues distàncies a escollir, segons l’edat. Darrerament, també s’ha organitzat conjuntament amb diferents clubs de l’Alt Empordà un Trofeu Interclubs d’hivern i cada trobada és tot un espectacle i un repte per als esportistes!

 

SECCIÓ DE CREUER

Vols navegar en algun dels creuers del GEN? Envia’ns un e-mai al [email protected] i apunta’t a la Borsa de Tripulants!

SECCIÓ DE PESCA

Campionats, xerrades i molta afició. Aquest any estrenem el RECORD-FISH. Mira-ho a la presentació de la secció de pesca!

CASAL ESTIU, CAMPUS VELA, CAMPUS WINDSURF. CURSOS I BATEJOS

Per a iniciar-se i fer els primers passos en vela o windsurf hi ha diverses opcions. Es pot fer una sessió en grup de “bateig de vela” on s’explicaran les coses bàsiques del funcionament de la vela i dels aparells. També es pot optar per a fer un curs de vela o de windsurf que consisteix en fer diverses sessions amb el calendari a convenir segons el grup i l’època de l’any. A l’estiu, s’acostumen a fer de dilluns a divendres.

Tot l’any fem grups d’iniciació a la vela. I també es fan classes particulars a mida de l’usuari.

Per a seguir avançant, hi ha molta diversitat de grups d’entrenament, d’horaris i edats. Per fer-te’n una idea, pots consultar els calendaris aquí mateix i veuràs la diversitat de grups, tant de vela com en windsurf. Des dels 3 anys fins als…    el límit el poses tu!!!

Per als més petits i fins als 16 anys, durant l’estiu i setmana santa es pot optar per als Casal Estiu (multiesports), Campus Vela o Campus Windsurf, amb horari de matins (9h00 – 14h00) o de tardes (16h00 – 18h30).

ALTRES SERVEIS PER ALS SOCIS

Els socis gaudeixen d’un accés preferent a tots els cursos i activitats que organitza el club amb uns preus molt especials.

En el cas de ser un practicant amb suficient nivell per garantir autonomia amb seguretat, es podrà comprar l’abonament d’ús lliure de les diferents embarcacions del club, tant de vela, com de windsurf, com de rem i piragüisme.

El Club gestionarà la llicència i ajudarà amb la gestió de les inscripcions i la logística de les diferents competicipns a tots aquells socis que desitgin participar en les diferents competicions organitzades per cada una de les federacions corresponents.

Els socis del GEN, també  podran gaudir del servei d’avarada de les seves embarcacions segons el tipus d’esport que practiquin. Disposem d’espais d’avarada per embarcacions  de vela individuals o dobles, per a catamarans de vela i per a windsurf, per a kayaks, canoes, bots de rem i motos d’aigua. Si tens una  embarcació particular,  al GEN tenim un espai per tu!

Tot això a més de diferents tipus d’activitats que pots trobar al nostre facebook, trucant-nos al 972 257 003 o enviant un correu a [email protected].

Ús Lliure d’embarcacions i material del club

Tant en vela, com en windsurf com en rem, el GEN Roses disposa d’embarcacions i de material per a que els seus socis o no socis puguin fer-ne ús i entrenar a nivell individual així com a nivell de grup. Els usos i lloguers de material sempre estaran sotmesos al vistiplau de l’equip tècnic que dependrà de l’horari, el nivell acreditat de l’usuari i de les condicions meteorològiques.

No dubtis en demanar més informació!!

[email protected]

972 257 003