Vela Lleugera

Navega a Vela Lleugera a la badia de Roses

vela-lleugera-esports-nautics-roses-010

Practicar la vela lleugera a la badia de Roses és una gran oportunitat d’aventura i connexió amb el mar. Vine i sent la llibertat que només poden oferir el vent i l’aigua.

Des de la iniciació en vela fins a l’alta competició

La secció de vela és una de les més nombroses històricament i segueix en forma! Hi ha integrants de totes les edats i nivells. Amb 7 anys, alguns ja s’estan convertint en intrèpids navegants d’Optimist, l’embarcació que el GEN escull per a la iniciació a la vela com a classe infantil. Però no penseu que això és un esport per a nens, ans al contrari. Quan van creixent canvien a una embarcació més gran com l’ILCA, on el rang d’edats és tan ampli que hi ha regatistes tant de 13 anys com de 70 en una mateixa competició.

Les activitats de navegació al mar i viatjar per a competir en regates, suposa una coordinació i cohesió dels grups molt formativa a nivell personal per a cada un dels integrants dels equips, des dels aprenents fins a l’entrenador. Sempre creant llaços d’amistat sumem vivències que no oblidem mai més!

fer-vela-lleugera-a-costa-brava

Oferim cursos i activitats oberts a tothom

El GEN Roses és una escola de vela i windsurf reconeguda per la Federació Catalana de Vela

També és un centre de tecnificació per Windsurf (Techno 293 i IQ Foil), ), per a la classe infantil de Vela Lleugera Optimist, i per la classe de Vela Lleugera ILCA (en les modalitats 4, 6 i 7).

El GEN Roses obre tot l’any i es poden fer entrenaments, cursos i grups, sempre que hi hagi un mínim de participants.

Iniciació a la vela

Una bona manera d’introduir-se al món de la vela és a partir d’alguna de les activitats d’escola de vela on us facilitem el material necessari, com el Casal Estiu, el Campus Vela/Windsurf o qualsevol dels Cursos de Vela de l’estiu. Durant la tardor, l’hivern i la primavera, també hi ha activitats d’iniciació per als més petits o per a adults, com les sessions extraescolars dels caps de setmana, o els cursos de vela que es poden fer segons disponibilitat.

Perfeccionament en navegació a vela

Un cop apresos els conceptes i pràctiques bàsiques, les activitats de perfeccionament són en horaris diversos, amb entrenadors experimentats en la competició i d’alt nivell, català i internacional, tant en les classes d’Optimist (infantil) com en ILCA (juvenil, sènior i màster). Es poden posar a prova aquests coneixements en la Regata social OPEN de vela lleugera i windsurf, que es fa el primer diumenge de cada mes, i és oberta a tots els regatistes que hi vulguin participar, locals o no, en qualsevol modalitat: Catamarans, RS Feva, 420, 470, ILCA, Optimist, Europe…  

Competicions de vela lleugera

Quan ja tenen cert nivell i material adequat, els esportistes dels equips de competició, participen en campionats de més rellevància a nivell territorial, nacional o internacional.

El club acompanya els regatistes dels equips a fer totes les regates autonòmiques del circuit català que finalitzen amb el Campionat de Catalunya de cada classe. Amb bons resultats d’aquestes regates, els esportistes poden ser seleccionats per a la Selecció catalana per a participar en les competicions nacionals, que finalitzen amb la Copa d’Espanya. Amb bons resultats en aquesta última etapa, els regatistes poden ser seleccionats per a la Selecció espanyola per a participar en competicions internacionals, a nivell europeu o mundial.

esports-nautics

Informació de les activitats, entrenaments i competicions

Informació de les activitats, entrenaments i competicions:
+34 972 257 003 / [email protected]
fer-vela-lleugera-a-costa-brava
fer-vela-lleugera-a-costa-brava
fer-vela-lleugera-a-costa-brava
fer-vela-lleugera-a-costa-brava

El Grup d’Esports Nàutics de Roses us convida a un món d’aventura i emoció a les aigües costaneres de la nostra preciosa localitat. Amb una història rica i un compromís amb l’esport de la vela lleugera que perdura, oferim una àmplia gamma d’activitats i serveis per als amants de la vela. Des de classes i entrenaments, fins a viure la llibertat del vent a la mar.

Vine i descobreix el món de la vela lleugera amb nosaltres al Grup d’Esports Nàutics de Roses. La diversió, la formació i l’amor pel mar t’esperen. Contacta’ns avui mateix per obtenir més informació i unir-te a la nostra família nàutica.

“La vida és com navegar. Pots utilitzar qualsevol vent per anar en qualsevol direcció.”

Robert Brault