Windsurf

El windsurf és un estil de vida, esport i salut

windsurf-en-roses-costa-brava.

Uneix-te a la prestigiosa secció de windsurf del GEN Roses i aprofita els vents perfectes de la badia de Roses per a surfejar cap a la diversió i la llibertat!

Windsurf per a novells, experts i campions

Us heu fixat mai que quan el vent tèrmic comença a agafar força o la Tramuntana bufa amb ganes davant de Roses apareixen algunes veles de colors fluorescents que planegen de costat a costat de la badia? Són windsurfistes! Els que millor aprofiten els dies de vent mitjà i fort i els que més en forma estan. I el GEN n’està ple, tant dels que fa anys que naveguen com dels que acaben de començar.

fer-windsurf-a-costa-brava

Oferim cursos i activitats oberts a tothom

El GEN Roses és una escola de vela i windsurf reconeguda per la Federació Catalana de Vela

També és un centre de tecnificació per Windsurf (Techno 293 i IQ Foil), per a la classe infantil de Vela Lleugera Optimist, i per la classe de Vela Lleugera ILCA (en les modalitats 4, 6 i 7).

El GEN Roses obre tot l’any i es poden fer entrenaments, cursos i grups, sempre que hi hagi un mínim de participants.

Iniciació al windsurf

Com en altres seccions, molts dels petits navegants s’inicien en el món del windsurf a l’estiu, amb el Campus Windsurf o amb cursos de windsurf, però també durant la resta de l’any amb les extraescolars de formació dels caps de setmana o cursos de windsurf que es poden fer segons disponibilitat. Tot el material d’iniciació el tenen preparat al GEN per a fer els primers passets en aquest món!

Perfeccionament en windsurf

A mesura que van creixent i millorant la tècnica, es van definint en alguna de les modalitats de windsurf (Techno 293, IQ foil, Slalom), i van avançant amb els grups d’entrenament fins a arribar a navegar amb els “PROS” que són els que ja gaudeixen entrenant i planejant amb qualsevol dels temporals que vinguin. I benvingut sigui pels windsurfistes!

Els nostres esportistes es poden posar a prova participant en la Regata social OPEN de windsurf i vela lleugera, organitzada el primer diumenge de cada mes, oberta a tots els esportistes que hi vulguin participar.

Windsurf de competició

Quan ja tenen cert nivell i material adequat, els esportistes dels equips de competició, participen en campionats de més rellevància a nivell territorial, nacional o internacional.

El club acompanya els regatistes dels equips a fer totes les regates autonòmiques del circuit català que finalitzen amb el Campionat de Catalunya de cada classe. Amb bons resultats d’aquestes regates, els esportistes poden ser seleccionats per a la Selecció catalana per a participar en les competicions nacionals, que finalitzen amb la Copa d’Espanya. Amb bons resultats en aquesta última etapa, els regatistes poden ser seleccionats per a la Selecció espanyola per a participar en competicions internacionals, a nivell europeu o mundial.

esports-nautics

Informació de Iniciació, Cursos i Entrenaments

Per a iniciar-se, caldrà realitzar un curs de windsurf. Posteriorment, hi ha la possibilitat d’entrar en un dels equips d’entrenament del club, segons el nivell. Els cursos s’adapten als grups i sol·licituds, els entrenaments tenen un calendari de sessions.

+34 972 257 003 / [email protected]

fer-windsurf-a-costa-brava
fer-windsurf-a-costa-brava
fer-windsurf-a-costa-brava
fer-windsurf-a-costa-brava

El Grup d’Esports Nàutics de Roses us convida a un món de diversió i aventura a les aigües costaneres de la nostra preciosa localitat. Amb una rica història i un compromís amb l’esport del windsurf que perdura, oferim una àmplia gamma d’activitats i serveis per als amants del windsurf. Des de classes, entrenaments i lloguer de material per a gaudir del vent i l’aigua a la nostra badia.

Vine i descobreix el món del windsurf amb nosaltres al Grup d’Esports Nàutics de Roses. La diversió, la formació i l’amor pel mar t’esperen. Contacta’ns avui mateix per obtenir més informació i unir-te a la nostra família nàutica.

“El vent sempre bufa. Alguns dies més fort, d’altres més suau, però sempre hi ha quelcom a fer.”

Bjorn Dunkerbeck