Natació

Natació a la piscina i a les aigües obertes de l’Alt Empordà

natacio-en-roses-costa-brava-01

El GEN fomenta la passió per la competició. Estem orgullosos dels èxits en les competicions locals i nacionals, i inspirem als nostres membres a assolir el seu millor nivell esportiu.

Neda, entrena i competeix amb nosaltres

La natació és una de les seccions més recents del club, integrada a la perfecció amb les altres disciplines nàutiques, amb les que alguns nedadors complementen la seva preparació física.

A mitjans del 2012, van començar a entrenar 12 nedadors amb l’equip de competició del GEN Roses. A poc a poc i a la vista d’una bona tasca, que no ha cessat, entrenament rere entrenament, s’hi han anat sumant nens, nenes i màsters fins a arribar als més de 60 nedadors i nedadores que entrenen al club a dia d’avui.

La inversió i il·lusió en aquesta secció no és pas en va i és que es pretén crear una base sòlida que, en un futur no molt llunyà, ens aporti un resultat esportiu que no deixa de ser ambiciós.

fer-natacio-a-roses-(1)

Àmplies franges horàries d'entrenament

Les franges d’entrenaments consten de sessions matinals (de 7h15 a 8h30 del matí) a més dels migdies i els horaris de tardes incorporant nous tècnics per a cobrir totes les franges d’entrenament.

Sessions intensives per adults

Tenim sessions intensives per a adults, que poden destinar-se a diferents esports i competicions a nivells molt variats, inclosos, per descomptat, alguns triatlons o duatlons.

Accés a competicions destacades

Durant el 2013 i 2014 vam començar a participar en diverses competicions comarcals, però amb poc temps, els nostres nedadors van anar agafant experiència i molts d’ells han rebaixat les seves marques fins a aconseguir molt bons temps, fins al punt que, durant el 2015, molts dels nedadors van fer el salt als Campionats de Catalunya, consolidant al GEN Roses com a referent a Girona. Més nedadors s’han classificat per als Campionats de Catalunya i se n’han emportat un gran resultat a partir d’aleshores i fins a dia d’avui, que ja s’ha obtingut un títol de Campió de Catalunya! A més, durant els estius, els nedadors aprofiten per fer la temporada d’aigües obertes competint en algunes de les Travessies clàssiques de l’Alt Empordà.

esports-nautics

Iniciació, cursos i entrenaments

Per a iniciar-se amb els entrenaments, caldrà tenir un nivell mínim fent una prova amb l’entrenador/s.

Informació dels horaris i entrenaments: +34 972 257 003[email protected]

fer-natacio-a-roses
fer-natacio-a-roses
fer-natacio-a-roses-(6)
fer-natacio-a-roses

El Grup d’Esports Nàutics de Roses us convida a un món de diversió i aventura a les aigües costaneres de la nostra preciosa localitat. Amb una rica història i un compromís amb l’esport de la natació que perdura, oferim una àmplia gamma d’activitats i serveis per als amants de la natació. Des de classes i entrenaments, fins a formar part de l’equip de competició o, simplement, gaudir de l’aigua en una piscina.

Vine i descobreix el món de la natació amb nosaltres al Grup d’Esports Nàutics de Roses. La diversió, la formació i l’amor pel mar t’esperen. Contacta’ns avui mateix per obtenir més informació i unir-te a la nostra família nàutica.

“Allò que faig a una piscina està allunyat de tot, i el que passa a la piscina no té res a veure amb la resta del món.”

Adam Peaty

logo-club-esports-nautics-roses-

Horari Juliol i Agost

Dilluns a divendres: 9:00-20:00h

Dissabte i diumenge: 10:00-20:00h

 

Per a més informació