Rem

Descobreix l’emoció del rem al mar

rem-en-roses-costa-brava-001

Si busques una experiència esportiva única, el rem és un esport nàutic divertit i emocionant que et proporcionarà reptes, treball en equip i superació personal..

El llagut català, l’origen

El rem és un esport nàutic on l’embarcació és propulsada per la força dels esportistes. Els seus orígens es remunten a l’evolució del vessant competitiu d’embarcacions com llaguts i traineres, després de deixar d’usar-se per serveis comercials i professionals.

La nostra modalitat és la més clàssica, el Llagut Català. Una embarcació que porta una tripulació formada per 8 vogadors o vogadores i un timoner.

Al GEN Roses, vam iniciar els entrenaments en aquesta modalitat el 2011, quan un grup de noies amb ganes de revifar aquest esport van impulsar un equip femení de vogadores, i a poc a poc han anat agafant tècnica i millorant alternant sessions al mar amb el Llagut i sessions de preparació física al gimnàs.

fer-rem-a-roses

Participem en diferents campionats i tornejos

Participem en diferents regates i tornejos, com la trobada de rem tradicional de Colera o la Regata Llaüt Mediterrani.

Esport i tradició

Contribuïm a rescatar i mantenir modalitats d’embarcacions tradicionals de les nostres costes.

Altres modalitats de rem

Oferim altres activitats de l’esport de rem com el Banc mòbil, Kayak doble o de grup i Paddle surf individual o de grup.

esports-nautics

Informació de les activitats i trobades

Informació de les activitats i trobades: +34 972 257 003 / [email protected]

fer-rem-a-roses
fer-rem-a-roses
fer-rem-a-roses
fer-rem-a-roses

El Grup d’Esports Nàutics de Roses us convida a un món d’aventura i diversió a les aigües costaneres de la nostra meravellosa localitat. Amb una rica història i un compromís perdurable amb l’esport del rem, oferim una àmplia varietat d’activitats i serveis per als amants del rem, des de classes i entrenaments, per a gaudir del rem al mar.

Vine i descobreix el món del rem amb nosaltres al Grup d’Esports Nàutics de Roses. La diversió, la formació i l’amor pel mar et conviden. Contacta’ns avui mateix per obtenir més informació i unir-te a la nostra família nàutica.

“El rem és un esport que et permet experimentar la bellesa de la natura mentre desafies els teus límits físics i mentals.”

Dan Gavere

logo-club-esports-nautics-roses-

Horari Juliol i Agost

Dilluns a divendres: 9:00-20:00h

Dissabte i diumenge: 10:00-20:00h

 

Per a més informació