Motonàutica

Som referents de Jet Ski a campionats d’Espanya, Europa i Mundials

motonautica-en-roses-costa-brava-(01)

Desafia l’espuma de l’aigua i viu una aventura inigualable amb la disciplina del Jet Ski, una experiència de velocitat i llibertat al cor del mar.

Si vols aprendre Jet Ski, aquest és el teu lloc

Les Jet Ski, popularment anomenades Jets, són les motos d’aigua en les que es competeix dempeus i que, si no van a tot gas, no s’hi poden aguantar a dalt. Davant del Gen, una mica allunyades de la platja, tenim un circuit de boies preparat per a les sessions d’entrenament i posada a punt dels jets. Fan un molt bon grup i solen entrenar dissabtes o diumenges amb totes les condicions que us pugueu imaginar.

fer-motoacuatica-a-roses

Competim a l'elit del Jet-Sky

Durant el 2015, el GEN Roses, gràcies al fet que els seus esportistes són un referent en el món de la motonàutica, va aconseguir l’aval de la RFEM per a l’organització del Campionat d’Europa de Jet Ski i el va afrontar amb gran il·lusió que va fer que fos un èxit rotund.

Entrenaments d’alta competició

Tantes ganes i hores de feina i entrenaments fan que siguin uns dels esportistes més guardonats del club. Durant el 2013 els èxits no van parar d’arribar, tant al Campionat de Catalunya, d’Espanya, d’Europa i del Món. A la pàgina web no parareu de veure participacions i podis en les competicions de més nivell. Tots els altres anys han estat molt prolífers pel que fa a medalles i títols, amb alguns vaivens però sempre mantenint un alt nivell competitiu.

Informació sobre Jet Ski

Informació sobre els jet ski: +34 972 257 003 / [email protected]

fer-motoacuatica-a-roses
fer-motoacuatica-a-roses
fer-motoacuatica-a-roses
fer-motoacuatica-a-roses

El Grup d’Esports Nàutics de Roses us convida a un món de diversió i aventura a les aigües costaneres de la nostra bonica localitat. Amb una història rica i un compromís amb el món del Jet Ski que perdura, oferim una àmplia gamma d’activitats i serveis per als amants de la Motonàutica.

Vine i descobreix el món del Jet Ski amb nosaltres al Grup d’Esports Nàutics de Roses. La diversió, la formació i l’amor pel mar t’esperen. Contacta’ns avui mateix per obtenir més informació i unir-te a la nostra família nàutica.

“La velocitat dóna una sensació única de llibertat i poder, una fuita de la rutina que ens recorda que, de vegades, la vida és millor quan es viu ràpid.”

Anònim