Pesca Esportiva

Gaudeix de la teva modalitat de pesca esportiva preferida amb nosaltres

pesca-esportiva-en-roses-costa-brava

Si ets aficionat a la pesca posa’t en contacte amb nosaltres i comenta’ns quina modalitat t’agrada practicar: pesca d’embarcació, pesca submarina, pesca surfcasting des de terra, etc.

T’agrada pescar?

Des de la secció de pesca del GEN, estem interessats a compartir jornades amb els socis i amics que ho desitgin.

Amb l’arribada del bon temps es comença a incrementar l’activitat de les espècies que habiten la nostra costa i s’estableixen en quotes de profunditat més adients per ser pescades, podríem dir que la primavera també s’acosta al fons marí. És hora de repassar el material i els estris de pesca per començar la temporada.

Un dels grans impulsors de la pesca esportiva a Roses va comentar: “La pesca esportiva no és un esport de paciència i és que els peixos són depredadors. Cal saber quan tenen gana i on menjaran. Les noves modalitats de pesca amb esquers artificials són molt dinàmiques”. Per trencar alguns dels estereotips que es té d’aquest esport, així que ja podeu imaginar com n’és d’activa una jornada de pesca a alta mar.

Apunta’t a compartir, juntament amb altres amants de la pesca, les nostres trobades i jornades de pesca esportiva.

fer-pesca-esportiva-a-roses-(2)

L'Open Pesca d'altura GEN Roses

Ha evolucionat del Desafío Mediterráneo que, a poc a poc, s’està convertint en un concurs Open de pesca d’altura de caràcter més social, però amb un alt nivell entre els competidors. Celebrada un cop a l’any, en aquesta competició s’ajunten més de 10 embarcacions i van a pescar grans pelàgics com la tonyina, agulles, llampugues, etc. La modalitat és captura i solta, el peix es mesura, marca i fotografia i s’allibera al mar

Campionat Social Pesca Bonítol

És un campionat anual de caràcter més social que es comença amb un bon esmorzar a primera hora del matí. Arriben a participar unes 30 embarcacions, i es caracteritza per a ser totalment solidari amb la Fundació Roses Contra el Càncer on s’entrega el que es recapta de les inscripcions i de la venda del peix que aconsegueixen durant la jornada, sempre amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors de Roses. És una competició totalment oberta a tots els pescadors, grans i petits, i no està permès dubtar en afegir-se a qualsevol de les embarcacions participants!

Torneig anual Record Fish

Us presentem el torneig de pesca RECORD-FISH, dirigit als socis del GEN Roses. Una modalitat que permet certificar les captures per espècies i pes, creant un rànquing on es recullen els millors pescadors durant l’any i es determina el rècord de la captura fins que es superi. Cada jornada de pesca que s’organitza, permet validar les captures i certificar el pes o la longitud en cas que es practiqui la captura i solta. El pescador serà propietari de les seves captures, excepte en el cas que, per normativa del concurs, el peix capturat es destini a beneficència. Es diferencien vàries categories de peixos com ara: pelàgics, espàrids, serrànids, pelàgics de costa, cefalòpodes, etc. i a finals de temporada té lloc un acte on es fa entrega del trofeu de cada categoria.

esports-nautics

Informació de les activitats i sortides

Informació de les activitats i sortides: +34 972 257 003 / [email protected]
fer-pesca-esportiva-a-roses
fer-pesca-esportiva-a-roses
fer-pesca-esportiva-a-roses
fer-pesca-esportiva-a-roses

El Grup d’Esports Nàutics de Roses us convida a un món d’aventura i diversió a les aigües costaneres de la nostra meravellosa localitat. Amb una història rica i dedicació perdurable a l’esport de la pesca esportiva, oferim una àmplia varietat d’activitats i serveis per als amants de la pesca. Des de sortides, trobades i tornejos, fins a gaudir dels moments de goig al costat del mar.

Vine i descobreix el món de la pesca esportiva amb nosaltres al Grup d’Esports Nàutics de Roses. La diversió, la formació i l’amor pel mar us conviden. Contacta’ns avui mateix per obtenir més informació i unir-te a la nostra família nàutica.

“La pesca esportiva no és només un passatemps; és una passió que uneix el pescador amb la natura de manera única i significativa.”

Bob Rich

logo-club-esports-nautics-roses-

Horari Juliol i Agost

Dilluns a divendres: 9:00-20:00h

Dissabte i diumenge: 10:00-20:00h

 

Per a més informació