Política de Devolucions i Cancel·lacions

COMPRES

Per realitzar una compra a la web, cal facilitar les dades reals de contacte i identificació. Els preus que apareixen a la WEB inclouen I.V.A.

SEGURETAT

Totes les transaccions del lloc www.genroses.cat, són realitzades a través d’una connexió segura, i per tant, les dades viatgen encriptades. Grup d’Esports Naútics Roses, en cap moment, registrarà ni emmagatzemarà les dades bancàries dels clients, sinó que aquesta operació es realitza directament al lloc web de l’Entitat Financera. Per tant, tota la informació relativa als clients i les transaccions és privada, confidencial i segura.

TERMINIS DE LLIURAMENT

Tots els productes que apareixen a la botiga on-line de genroses.cat tenen un termini de lliurament estimat de 48 hores. Tractem cada nova comanda amb la màxima diligència perquè vostè pugui rebre’l el més aviat possible. Això no obstant, els productes disponibles poden patir demores alienes a la nostra voluntat (problemes interns de l’agència de repartiment). Si vostè realitza i paga la comanda abans de les 18.00 hores, aquesta serà preparada i enviada el mateix dia, perquè vostè la pugui rebre al llarg de l’endemà. Si la forma de pagament escollida és TRANSFERÈNCIA, recordeu enviar el justificant de pagament bancari a [email protected] abans de les 18.00 hores; en cas contrari, la preparació i enviament de la comanda podrà demorar-se fins que el nostre Dept. Comptable localitzi el seu ingrés al nostre compte. Si no heu rebut la corresponent factura, amb el número d’expedició de la comanda, el mateix dia que ho vau pagar, si us plau, contacteu amb el nostre Dept. de Comandes. En qualsevol cas, DS COLOR us garanteix que el nostre Dept. d’Expedició de comandes es posarà en contacte amb vostè de forma immediata per informar-vos de qualsevol incidència que ens arribés sobre el lliurament, per part de l’agència de transport. Per tant, els terminis de lliurament estimats són: – 48 hores si disposem del producte en estoc. – 14 dies màxim si el producte apareix a la llista però no està disponible al magatzem. Els preus i terminis de lliurament es refereixen a compres a la península. Si es realitza una compra des de les Illes o altres països on el cost de transport aparegui a 0, ens posarem immediatament en contacte per informar-vos si hi ha sobrepreu.

FORMES DE PAGAMENT

Les formes de pagament que s’estableixen són: Transferència: Ens haureu d’enviar el comprovant emès per la vostra entitat financera via Email. Si és una primera comanda, genroses.cat es reserva el dret d’esperar confirmació fins que la transferència es faci efectiva (2 dies laborables). Contrareemborsament: Vostè pagarà la mercaderia un cop rebuda. Targeta de Credit: A través de la nostra WEB.

GARANTIES I DEVOLUCIONS

La vostra satisfacció és el nostre objectiu. Tots els articles de la nostra botiga on-line vénen precintats des de l’origen i el control de qualitat dels mateixos ho efectua el fabricant. El dret de desistiment es pot exercir fins a 14 dies després d’haver rebut la comanda, enviant un correu electrònic a l’adreça: [email protected] o mitjançant un escrit dirigit a: Av. de Rhode, 0, 17480 Roses, Girona. Des d’aquell moment, hi ha un termini de 14 dies per fer-nos arribar els articles a tornar a l’adreça:

Av. de Rhode, 0,
17480 Roses,
Girona

Grup d’Esports Naútics Roses no es farà càrrec de devolucions sobre productes manipulats pel client, o aquelles mercaderies que es tornin incompletes. No és procedent el dret de desistiment del producte fora del termini indicat. En cas de devolució, el client correrà amb totes les despeses que això comporti. Les despeses de devolució seran restades del preu del producte al moment de la devolució dels diners. La mercaderia de devolució ha de ser prèviament assegurada per part del client i ser enviada degudament protegida i en el seu embalatge original. El material serà enviat a Grup d’Esports Naútics Roses. a ports pagats. No es recollirà cap material que es rebi a ports deguts. Grup d’Esports Naútics Roses treballa constantment per procurar que la informació mostrada en aquesta pàgina sigui correcta. Això no obstant, en tractar-se d’informació facilitada pels mateixos fabricants o tercers relacionats amb ells. Grup d’Esports Naútics Roses no es responsabilitza dels possibles errors o inexactituds en la informació concernent a imatges, descripcions tècniques, productes relacionats i possibles canvis de preu. Els preus estan subjectes a canvis de divises i canvis a les tarifes dels fabricants.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ

1.- Si el client decideix cancel·lar la reserva, ha de ser notificada al Grup d’Esports Naútics Roses amb almenys trenta (2) dies d’antelació abans de la data del començament de la reserva, en aquest cas el client té dret a un reemborsament de la quantitat que va pagar, menys vint-i-cinc euros (25€) en concepte de despeses de gestió.

2.- Si la cancel·lació és notificada pel client Grup d’Esports Naútics Roses en menys de trenta (1) dies abans de la data del començament de la reserva, el client NO tindrà dret al reemborsament pagat. En aquest cas, la quantitat pagada serà mantinguda per a una reserva futura dins un període que no excedeixi l’any, durant el qual el client pot seleccionar una nova data per complementar el curs i el surfcamp depenent de la disponibilitat.

CANCEL·LACIÓ D’ACTIVITATS A causa de MOTIUS MÈDICS O PER FALTA DE CONDICIONS METEOROLÒGIQUES ADEQUADES

Si les activitats contractades són cancel·lades per motius mèdics o causes del temps (molta pluja o condicions extremes de vent o del mar) o manca de condicions apropiades per a la pràctica d’aquestes activitats Grup d’Esports Naútics Roses oferirà al client les següents possibilitats:

– Canvi de dates per a les activitats contractades.
– Una activitat alternativa.
– Si sou client no podeu canviar les dates o no esteu interessats en realitzar les activitats alternatives, us oferirà un voucher equivalent a la quantitat restant contractada per a l’activitat vàlida per un 1 any des de la data d’emissió del voucher.

POLÍTICA CANCEL·LACIÓ SOCI@ I/O QUOTA ANUAL

El soci o client es podrà donar de baixa en qualsevol moment a traves de la notificació fefaent a través del correu electrònic o formulari de web del centre esportiu [email protected] o directament en persona en horari d’obertura al públic del centre a l’av. de Rhode, 0, 17480 Roses, Girona, amb la signatura del formulari de baixa.

En el cas que el soci o client hagi optat pel pagament dels serveis o activitats contractades contractats a traves del fraccionament mensual anticipat, la baixa es computarà a partir del mes següent a la notificació, sempre que aquesta s’hagi produït dins de els primes QUINZE DIES del mes anterior, pel qual si no, el centre esportiu tindrà dret a cobrar la quota mensual dels serveis contractats fins al mes següent a la notificació.

POLÍTICA DE PREUS I CONDICIONS DELS SERVEIS

La inscripció com a soci o client del centre esportiu Grup d’Esports Naútics Roses, inclou el dret d´entrada a les instal·lacions per la pràctica de l´activitat esportiva contractada en horari d´obertura al públic de les instal·lacions i segons les sessions de cada activitat programades.
Els preus i les condicions de cada activitat es computen i es liquidaran per defecte de forma anual, amb la possibilitat de fraccionar el pagament a través de mensualitats anticipades a partir del mateix mes de l’alta o matriculació del soci o client a elecció del client/soci i sense cost addicional.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIONS

El soci o client es podrà donar de baixa en qualsevol moment a traves de la notificació fefaent a través del correu electrònic o formulari de web del centre esportiu [email protected] o directament en persona en horari d’obertura al públic del centre a l’av. de Rhode, 0, 17480 Roses, Girona, amb la signatura del formulari de baixa.
En cas que el soci o client hagi optat pel pagament dels serveis o activitats contractades contractats a traves del fraccionament mensual anticipat, la baixa es computarà a partir del mes següent a la notificació, sempre que aquesta s’hagi produït dins de els primes QUINZE DIES del mes anterior, pel qual si no, el centre esportiu tindrà dret a cobrar la quota mensual dels serveis contractats fins al mes següent a la notificació.