Creuer

Competint en regates gairebé cada dissabte de l’any

creuers-en-roses

Explora el món de la navegació en vela de creuer i gaudeix de l’equilibri perfecte entre la tranquil·litat del mar i l’emoció del vent al teu favor.

Navegació de Vela per a tots

La navegació en creuer és la millor manera per a gaudir del mar en companyia, i és que un dels seus avantatges és que podem portar acompanyants a bord, amb experiència o sense, i ensenyar-los com és la navegació esportiva o una regata a vela!

A partir d’aquí, molts dels amants de la vela s’han enganxat a aquest esport sense remei, podent començar a navegar des de ben petits juntament amb navegants més experimentats.

creuers-esports-nautics-roses-(2)

Navegants d´un club amb solera

El club compta amb creuers mítics com el Gínjol (del president fundador del GEN Roses) o la saga Ítaca (d’en Mario Font), la saga TRO (d’en Pere Vicens) i la saga Brancs (d’en Jordi Batlle), que actualment segueix navegant amb el número VI. Així com grans resultats en diferents competicions com el Campionat de Catalunya de Creuers en el Grup 3 on l’INXS-Producthern de l’Ian Lindsay va ser campió l’any 2009.

Pràcticament cada dissabte, promogut pel Club de Vela Golfus Empuriabrava, hi ha una regata social per tota la badia de Roses i els creuers del GEN hi participen, moltes vegades aconseguint les primeres posicions. Els creuers del club també solen participar en el Trofeu Interclubs Zona Nord i aquest darrer any a les regates tècniques GEN-Golfus que s’organitzaven en un circuit de barlovent-sotavent delimitat per balises, amb sortida i arribada oficials.

Però potser cal destacar la competició i homenatge més emotiu, el Memorial Eloi Borràs, que es fa juntament amb la Travessia Roses-L’Escala-Roses.

Cursos de vela en creuer

Al GEN Roses podeu aprendre i formar-vos amb el nostre creuer First Class 7.5, el Jonquet de Guillola, navegant per la badia de Roses.

Informació dels cursos de vela en creuer: +34 972 257 003[email protected]

Borsa de Tripulants

Voleu entrar a formar part d’una tripulació d’un dels creuers del GEN? Vols provar què és això de navegar?

Et busquem un patró i un creuer per tu!!

Omple aquest formulari i segur que trobaràs patró, creuer i tripulació:

Veure Borsa de Tripulants

 


 

 

creuers-esports-nautics-roses
creuers-esports-nautics-roses
creuers-esports-nautics-roses
creuers-esports-nautics-roses

El Grup d’Esports Nàutics de Roses us convida a un món de diversió i aventura a les aigües costaneres de la nostra bella localitat. Amb una història rica i un compromís amb la navegació a vela en creuer que perdura, oferim una àmplia gamma d’activitats i serveis per als amants de la vela de creuer. Des de regates i cursos fins a formar part de la borsa de tripulants, tenim alguna cosa per a tothom.

Vine i descobreix el món de la vela en creuer amb nosaltres al Grup d’Esports Nàutics de Roses. La diversió, la formació i l’amor pel mar estan esperant. Contacta’ns avui mateix per obtenir més informació i unir-te a la nostra família nàutica.

“Tots nosaltres tenim el mar en nosaltres; tots nosaltres hem navegat, d’alguna manera, en vaixells per assolir el continent més enllà.”

John F. Kennedy

logo-club-esports-nautics-roses-

Horari Juliol i Agost

Dilluns a divendres: 9:00-20:00h

Dissabte i diumenge: 10:00-20:00h

 

Per a més informació