Submarinisme

Explora les profunditats de la badia de Roses

submarinisme-en-roses-01

Submergir-se a les aigües cristal·lines de la badia de Roses és una experiència inoblidable. Vine i descobreix el món submarí ple de misteris i bellesa.

Club de Submarinisme: “Badia de Roses”

La secció de submarinisme del GEN posseeix una característica que la fa especial: és un club propi, el Club Badia de Roses, fundat abans que el mateix GEN i que, des de fa uns anys, figura com a club adscrit al GEN.

Un club pioner a la Costa Brava, que perdura al llarg dels anys, només té una explicació, i és l’amor cap al nostre mar i, en especial, al seu fons i a la vida que s’hi desenvolupa. Algunes de les millors fotografies de l’any sempre són del fons marí!

fer-submarinisme-a-costa-brava-(1)

Sortides tots els caps de setmana durant l’any

El club organitza sortides cada dissabte o diumenge, durant tot l´any, de forma inalterable, faci fred o calor, per a fer immersions en els diferents punts assenyalats al llarg de tota la costa de Roses fins al Cap de Creus.

Entorn ideal per gaudir del submarinisme

Un fet molt destacat, és la proximitat dels llocs on realitzem les immersions, fet que ens permet gaudir de zones molt variades a unes distàncies molt curtes i de molt fàcil accés.

Activitats, jornades i cursos

El club també programa altres activitats al llarg de l’any, actualment considerades clàssiques com el “Concurs de fotografia submarina” (que ja compta amb més de 10 edicions), xerrades tècniques i cursos de perfeccionament.

El Club Badia, des d’una perspectiva més social i ètica, vol contribuir al manteniment del nostre entorn preciós i organitza, anualment, una neteja del fons marí, que es realitza cada any a una platja o caleta diferent del nostre poble i que ens permet eliminar els residus acumulats al fons.

esports-nautics

Informació de les activitats i trobadas

Informació de les activitats i trobades: +34 972 257 003 / [email protected]

fer-submarinisme-a-costa-brava
fer-submarinisme-a-costa-brava
fer-submarinisme-a-costa-brava
fer-submarinisme-a-costa-brava

El Grup d’Esports Nàutics de Roses us convida a un món d’aventura i exploració de les aigües costaneres de la nostra preciosa localitat. Amb una història rica i un compromís amb l’esport del submarinisme que perdura, oferim una àmplia gamma d’activitats i serveis per als amants del submarinisme. Des de cursos i expedicions fins a viure la màgia de les profunditats del mar.

Vine i descobreix el món del submarinisme amb nosaltres al Grup d’Esports Nàutics de Roses. La diversió, la formació i l’amor pel mar t’esperen. Contacta’ns avui mateix per obtenir més informació i unir-te a la nostra família nàutica.

“El mar, un cop el toques, mai no l’oblides. La bellesa del mar es queda amb tu per sempre.”

Jacques Yves Cousteau