Els regatistes de Roses triomfen al Campionat de Catalunya de Windsurf!  

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a la badia de Roses les dues últimes jornades del Campionat de Catalunya de Windsurf en les classes Techno 293, IQ Foil, Raceboard i Windsurfer. 

Els regatistes del Grup d’Esports Nàutics de Roses, Max Consalvo, Aina Montes i Jan Casañas, van confirmar els pronòstics del passat cap de setmana i van aconseguir el títol de campions de Catalunya de Windsurf en les seves respectives classes i categories: Techno 293 Sub-15, Techno Plus, i IQ Foil Sub-17.

“Estem molt contents perquè som el club amb més títols, empatats amb el CN Salou, i amb més podis assolits en aquest campionat de Catalunya de Windsurf”, ha afirmat el director esportiu del GEN Roses, David Miralta.  

Ha estat un cap de setmana difícil pel món del Windsurf, sobretot dissabte, “perquè per culpa del temporal no vam poder sortir a navegar, i diumenge, malgrat que les condicions eren força dures, sí que han sortit tots, excepte els regatistes de Techno Iniciació”, ha explicat Miralta, per apuntar que, tot i que hi ha hagut un dia sense competició, “hem pogut celebrar més regates del que es necessitaven i, per tant, el resultat ha estat del tot just”.  

El director esportiu del Grup d’Esports Nàutics va assenyalar, tant per l’èxit esportiu com per la bona organització del campionat amb la col·laboració del Port de Roses, sentir-se molt satisfet també de “poder celebrar esdeveniments nàutics de qualitat al nostre municipi”.

El lliurament de premis als campions i campiones dels respectius podis del campionat de Catalunya de Windsurf ha anat a càrrec del president del GEN Roses i vicepresident de la Federació Catalana de Vela, Josep Maria Isern, de l’alcalde de Roses, Josep Maria Martínez, i del regidor d’Esports, Miguel Muñoz.

Podeu veure totes les classificacions a l’enllaç:  http://genroses.sailti.com/ca/default/races/race-resultsall/text/campionat-catalunya-techno-iq-foil-windsurfer-raceboard-2024-ca/menuaction/race

Campionat Catalunya TECHNO