Casal estiu adreçat a tots els nens i nenes de 3 a 16 anys que vulguin iniciar-se en els esports nàutics i d’aigua tot gaudint d’una experiència única! Es realitza la pràctica de diferents esports nàutics: vela, windsurf, caiac, pesca i paddle surf, i també activitats aquàtiques, esports d’aigua, jocs a la platja, tallers, excursions i molt més!

Campus vela i windsurf adreçat a tot el públic juvenil entre 6 i 18 anys. L’activitat està basada en l’aprenentatge del windsurf o la vela iniciant o perfeccionant els coneixements dels alumnes. Les activitats s’adaptaran a les condicions meteorològiques per aprofitar els moments amb les millors condicions de vent per a dinamitzar el grup i no deixar d’aprendre i practicar, a més de passar-s’ho bé!

Campus Perfeccionament de vela i windsurf adreçat a tot el públic a partir de 6 anys, amb coneixement i experiència navegant amb Optimist, ILCA, Techno o IQ Foil. L’activitat es basa en sessions d’entrenament per a millorar i perfeccionar la tècnica de navegació, combinant sessions de teoria amb sessions de pràctica, aprofitant les millors hores de vent i provant diferent material segons les condicions meteorològiques.

Sol.licitud de plaça aquí: SOL.LICITUD DE PLAÇA AL CASAL O CAMPUS ESTIU 2024

Us hi esperem!

CARTELL N3 OPTIMIST