El mar és la base de totes i cada una de les activitats que es desenvolupen al club. Un espai que hem de compartir amb tot tipus d’organismes tant fauna com flora però no només espècies marines. Moltes espècies terrestres i ocells també viuen del mar i compartim espai amb ells. Aquest ecosistema funciona gràcies a la presència d’aquests organismes que li donen un alt valor ecològic. A més a més, la nostra zona de navegació inclou una part del Parc Natural del Cap de Creus, un indret amb una alta biodiversitat i geologia singular que li donen un alt valor biològic i geològic. Cal un esforç molt gran per part de tots per conservar el valor d’aquest espai que per molts de nosaltres, és casa nostra.

Donada l’estreta relació amb l’entorn natural de l’activitat que desenvolupem des de la nostra entitat, estem plenament compromesos amb la preservació dels ecosistemes i organismes que hi viuen. Creiem que la nostra activitat ha de fomentar el respecte per el mar, la conciència ambiental i la divulgació d’informació per crear la base d’aquesta conciència ambiental. I què millor per fer-ho que des de les experiències viscudes en contacte amb el mar?

Aquest projecte neix de la voluntat de donar a conèixer les problemàtiques ambientals que afecten a la vida marina i les seves conseqüències per conscienciar a la societat de la importància de lluitar per combatre-les, fomentar bones pràctiques per minimitzar l’impacte ambiental derivat de les nostres activitats i donar a conèixer les espècies més habituals de les nostres aigües per reivindicar aquest valor ecològic.
 

genRoses - Projecte medi ambient